Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 15. 3. 2024

Gela

Ne každý život se řádně vyvede. Angela nebyla spokojená v podstatě s ničím. No už to jméno. Bylo po prababičce, která žila původně někde na sever od Liberce a zkráceně jí říkali Gela. No to je jako nějaký gelový šampon, nebo pasta na zuby. Tátu nepoznala a bydlela s mámou v malinkatém a notně starém bytě, kde se ještě musela ohřívat teplá voda. Většina sousedů už si vyřešila problémy před lety plynyovým kombinovaným kotlem, takže doma měli vždy teplo a dalo se i normálně sprchovat. Její máma nepatřila k největším pracháčkám a tak, pokud na to bylo, se topilo uhlím a nad vanou stál letitý válec, ve kterém se rovněž muselo zatopit, aby byla teplá voda. Do rána spolehlivě vystydl, takže nějaké ranní sprchování bylo někde za hranicí snů. Leda tak tím, co z válce teklo a Gela se nemohla zbavit dojmu, že klidně mohl sloužit k výrobě ledu.

Lepší to nebylo ani s ostatními věcmi. Máma si neustále hledala zaměstnání, protože všude vydržela tak čtrnáct dnů, než si obula toulavé boty a týden, čtrnáct dnů i dýl nebyla nejen v zaměstnání, ale i doma. V menším městečku ji skoro všichni dobře znali a tak tu a tam zaměstnání dostala, hlavně proto, že jí bylo lidem líto. Ale iluze si nikdo nedělal. Když náhodou zrovna pracovala, mohla Gela chodit alespoň na obědy do školní jídelny. Když byla menší, podstrčily jí útlocitné kuchařky tu a tam něco bez lístečku, třeba jen tak kolínka s omáčkou, bez masa. Jako větší slečna už se dost styděla a do jídelny vůbec nechodila. Raději občas obešla kontejnery s lahvemi, tu a tam se našla nějaká vratná. A když našla rovnou dvě, byly z toho královské hody, protože se za ně daly koupit tři nejlevnější, ale čerstvé rohlíky.

Celý stařičký činžák, ve kterém bydlela, žil tak nějak venkovsky. Starší penzisté sedali na dvorku, klábosili s cigárkem a protože vcelku nikam nechodili, řešili hlavně místní drby. Gelu s mámou ne. Ono jakoukoliv pomluvu by řekli, byla by pravdivá. A ženské, obvykle zasloužilé babičky, dívku litovaly a tu a tam jí podstrčily kousek buchty, která už byla sice třetí den, a tak ji vzaly dojíst sousedům na dvůr. Pro Gelu to byly nevídané hody. Jenže v důsledku vyššího věku sousedé i sousedky dost často ubývali a v rámci kvality bydlení se nikdo nový nepřistěhovával. A dům byl obecní, takže na řešení se moc nespěchalo.

Nebýt starého Nováčka, byl by ten den dvůr už úplně prázdný. Gela ho způsobně pozdravila, to se v domě muselo, jinak by byl od mámy mazec. Od rána to nestálo za nic. Ráno, před odchodem do školy, ji čekal na stole hrnek ještě teplého čaje a kus okoralého chleba, namazaný nějakou červenou marmeládou neznámé chuti. Půl ho snědla, zbytek tam na ni zřejmě ještě čekal. Ve škole neskutečná otrava a k tomu všemu tělocvik, na který si nevzala převlečení, hlavně proto, že žádné neměla. Ostatní by za to dodstali poznámku, u ní učitelka nedělala zbytečnou práci. Když si cvičně prošla sámošku, zjistila, že je pečlivě sledována očima sekuriťáka a tedy si neukradne ani oplatku. Oni ji všichni příslušníci ochranky dost dobře znali, jako zasloužilou recidivistku s drobnými  krádežemi jídla.

Pozvání k posezení ve stínu jakési staré kůlny od Nováčka brala tak nejak samozřejmě. Překročila z prken sbitou lavici, až se jí sukně vysoko vyhrnula a kdyby měl muž lepší oči, mohl zahlédnout i barvu jejích kalhotek. Tedy kdyby byla ještě poznat. Znal její věčný hlad a tak k ní posunul včera kupovaný tvarohový koláč v papíru. Bez uzardění se na něj vrhla a v mžiku v ní zmizel. Ovšem její hubená figura by jich potřebovala aspoň pět. 

Podle výživy vypadala i její postava. Nebyla štíhlá, byla hubená a kdyby pozvedla tričko, dala by se jí spočítat všechna žebra. Prsa se jí už nějaký čas dost nesměle a pomalu klubala z hrudi, ovšem byly to v lepším případě nulky. Spousta holek ve třídě už měla dýl jak rok dvojky. A nohy taky nebyly nic moc tvarované, zadeček jak dva kmínky sražené k sobě. Ovšem dýchalo z ní něco ženského. Asi to měla po mámě, protože ty její několikadenní tahy po okolí byly provázeny nejen litry alkoholu a občas i něčím tvrdším, samozřejmě taky nezřízeným sexem, v té dlouho trvající opilosti s každým, kdo se namanul. První dva dny parťáci z mokré a feťácké čtvrti, pak si ji někde v parku klidně našli i bezdomovci. Když se někdy odplížila v neurčitou dobu trochu zcivilizovat do jejich bytečku, dělalo se Gele z toho, co po ní našla, poněkud nevolno. Prádlo šlo rovnou do koše a vana potřebovala vydrhnout pískem, protože několikadenní mastná špína držela jako hrom. A toaletní mýdlo tu a tam nahradilo letité jádrové s jelenem. Lepší si musela Gela ukrást na záchodě ve škole.

Koláčem částečně nasycený žaludek zdaleka nebyl spokojený a tak když se objevil na rohu Nováček, tentokrát mladší, syn jejího dosavadního hostitele, ucítila Gela šanci na další pochoutky, protože nosil tátovi obědy a nákupy. Ostatně znala ho nejen jako bývalého souseda, ale později i tátu jedné spolužákyně, se kterou chodily ještě do sedmé třídy. Jenže ta pak někam zmizela, protože se rodiče rozvedli a máma se odstěhovala kdo ví kam a ona s ní. Mladší Nováček si nějaký čas lízal duševní rány, chodil do práce jako opravář praček a pečoval o tátu – důchodce. Docela se mu vedlo, protože schopných řemeslníků už moc není a pro jednu dost velkou celostátní firmu rozvážel zakoupenou bílou techniku. No a samozřejmě se nechal přesvědčit, že nejen doveze nový  a odveze starý přístroj, ovšem za mírné všimné vše uvede i odborně do chodu. Když takhle přes den chodíte k zákazníkům domů, bývají to obvykle ženy, často i unuděné v domácnosti. A když jim pozorný mužský vidí na očích nejen potřebu zapojit mašinku … Byla to práce dcela zábavná.

Dnes přinesl krůtí guláš s těstovinami, knedlík se mu vařit nechtělo. Samozřejmě ho vzal víc, aby měl táta ještě i na večeři. Nebyl pes a příběh Gely znal docela důvěrně. Tak rozdělil porci na dva díly a nestačil se divit, jak rychle mizí dívčit příděl z talíře. Jen se na ty hody přestěhovali do bytu. „Hele, Gelo, kdy ses naposled pořádně sprchovala ?“ zeptal se zcela nespolečensky. Ono děvče sice ne moc silně, ale přece jen bylo trochu cítit. Znal jejich koupelnu s ohřívačem vody na uhlí a bylo mu jasné, že si asi sama doma netopí. A její mámu dopoledne viděl na lavičce vedle náměstí, jak tam bezvládně visela v houfu bezďáků a klimbala, zřejmě dost přiopilá. Ta asi tento týden domů nezajde. 

Dívka se styděla odpovědět. „Pořád tam ještě máte ten válec na uhlí ?“ „Hmm,“ přisvědčila. „A co pračka. Funguje ?“ Ta by zasloužila odvézt rovnou do muzea, protože to byla snad poslední vířivá a neautomatická pračka ve městě. Teplá voda se do ní musela nalívat z hrnců. Přesto ji děvče čas od času použilo. Ale moc ji to nebavilo a tak tričko mohlo být klidně i týden staré, kalhotky dva i tři dny. „Můžeme se tam podívat ?“ zeptal se a aniž čekal na odpověď, vydal se na cestu. 

Tedy byl to silný zážitek. Takový borďas aby člověk pohledal, a to nepatřil k těm úplně  nejpořádkumilovnějším. Inteligent přece zvládá chaos. Ovšem ta špína, to byla síla. Snad se tady někdy zametalo, ale podlaha už nebyla vytřená hodně dlouho. „Chtěla bys automatickou pračku ?“ zeptal se. „Nebyla by úplně nová, ale zcela funkční. Jen nemám sušičku, tak bys musela prádlo vždycky pověsit.“ Ani tomu návrhu nechtěla věřit. „Ale já nemám peníze a máma asi taky ne.“ „To by se nějak udělalo. V týhle špíně nemůžeš žít. Máš ještě něco čistého na sebe ?“ Měla, i když prádlo i svrchní oblečení bylo dost seprané a barvy se daly jen dedukovat, rozlišit moc ne. „Tak si něco vem na převlečení s sebou, osprchuješ se u dědy.“

Pan Nováček nepřipouštěl diskusi, tak sebrala předposlední rádoby čisté kalhotky, tričko, snad kdysi červené a poslušně cupitala za ním. „Jak tak na tebe koukám, chtělo by to spíš odmočit ve vaně. Ale napřed se osprchuj a teprve potom uděláme vanu plnou pěny.“ Bleskově se svlékla a hledala nějaké zamykání. Starý Nováček je tam samozřejmě neměl, vždyť tady bydlel sám. Tak si stoupla do vany a osprchovala se. Ještě neodtekla všechna voda, když vstoupil mladý Nováček. „Zůstaň tam,“ bavil se jako by nic, „já ti udělám pěnu.“  Přikyla si svoje malinkatá prsa jednou rukou, chloupky v klíně se snažila zakrýt druhou. „No nestůj, posaď se, ať ti můžu umýt záda. Doufám, že se předemnou nestydíš. Kdo si mylíš, že naši Žanetu koupal ?“ No jo, to bylo ale před víc jak dvěma lety. Ovšem když si to živě představila, Žaneta měla v té sedmičce prsa větší, než ona dnes. A když je na ni takhle moc hodný, neměla by dělat otočenou. On ten guláš byl fakt výborný a ještě mu za něj ani nepoděkovala. 

Z jeho rukou, které jí přejížděly po těle, byla poněkud vedle sebe a pořád měla snahu trochu uhýbat a choulit se, zvlášť když jí zajel hluboko do podpaží, až se dotýkal konečků jejích prsou. „Co to tady máš ?“ zeptal se jí a prsty se dotkl skvrny skoro na jejím ňadru. Byla to modřina. Nic smrtelného, ale symbolicky se to snažil umýt. „Kdo ti sem šahal a tak hrubě, že tam máš modráka ? Na mladou dámu by se mělo sahat něžně !“ No, to jsou řeči. Ve třídě i okolí patřila k těm nejhrubším sockám a doposud si na ni nedovolil ani jeden kluk. Jednak tedy při jejích opravdu skromných proporcích nebylo moc na co sahat a druhak, ne že by byli všichni kluci vzorně vymydlení.  Ale přece jen šátrat po nemytém těle a delší dobu nošeném prádle, nikoho z vrstevníků příliš nelákalo.

„Co se tak kroutíš ?“ ptal se mladší Nováček. „No jo, já zapomněl, tebe táta nikdy neumýval, že ?“ Jak by ji mohl umývat, když ho snad ani v životě neviděla. „Ale to nic, to tatínci svým holčičkám dělávají, když máma nemá čas. Naše Žaneta se na to dokonce vždycky těšila.“ Kecal, až se mu od úst prášilo. Naposled dceru umýval někdy v pěti letech. S o to větším požitkem nyní osahával intimní místa Gely. Ta rozpačitě držela, protože nevěděla, co to bude dělat. Jako každá skoro šestnáctiletá mladá dáma po nějakých důvěrnostech toužila. Ovšem ne od takhle starého chlapa. Kdyby to byl někdo z vrstevníků, vydržela by nějaké to stisknutí docela s očekáváním. Ale co měla dělat takhle ? 

Ponořila se po krk do pěny ve vaně s pocitem, že jí aspoň nic není vidět. Ale ruce šátralky se bála odstrčit a tak si nechala napřed umýt hrudník a potom i mezinoží a zadeček. On ten pan Nováček asi věděl, kam holce sáhnout. Protože cesta jeho prstů úžlabím kundičky – to bylo něco. Až přivírala oči a přinutilo ji to párkrát vzdychnout. Mimoděk se jí povolily sevřené nohy, aby tam ruka měla lepší přístup. Bylo to takové divné, ale vůberc ne nepříjemné. Nakonec musela vstát a muž ji utřel celé tělo do sucha. „Zítra přijď zas. Bude něco k snědku a zkusím ti vybrat něco pěkného na sebe. Zbyly mi toho tam dvě skříně a je škoda to jen tak někam vyhodit.“

V rámci vyhublého těla, dva roky staré oblečení po dceři, bylo pro Gelu tak akorát. Když se druhý den najedla, až jí povyrostlo bříško, musela zase do vany a začalo převlíkání. Žaneta zřejmě ve dvanácti ještě nenosila podprsenky. Ale měla všelijaké takové ty stahovačky, tenká bolerka a hromadu košilek nebo snad triček, jen takových těch úsporných, na špagetová ramínka. Až se Gele točila hlava, když si představila, že by z té hromady mohla něco dostat. A kalhotky nebyly o nic horší. Na některých sice bylo vidět, že už byly prané, ale většina vypadala jako fungl nové. A když si vyzkoušela prádlo, přišly na řadu sukně, takové stále ještě módní mini i delší, kraťasy, kalhoty, pak trička a svetříky. Myslela si, že si z toho bude moct nějaký kousek vybrat a pečlivě vážila, co se jí líbí  nejvíc. Rozhodně nečekala, že si odnese všechno. „A ty svoje vetchý hadříky povyhazuj. Většia z nich už má dost.“ Byla to pravda a navíc by se jí do její skromné skříně snad ani všechno nevlezlo.

Třetí den byl ještě napínavější. Tedy ne z hledika sexuálního otužování, ale Nováček couvnul furgonem na dvůr a ze zadních dveří vyndal na rudl automatickou pračku. Bylo vidět, že už nějaký čas fungovala, ale jinak sloužila bez problému. Dovezl ji Gele do koupelny a odvezl ten satrý a nefungující vehikl. A pak se začal vrtat v lektrice, ze zdi vytáhl stařičké dráty obalené textilem a asfaltem, nastrkal nové měděné kabely a všechno popřipojoval, snad až na chodbě v hodinách. Čtvrtý den zastavil v bytě vodu a nědo s ní kutil. Nakonec naplnil pračku a spustil. Fungovala báječně.  A na pátý den měl naplánovaný bojler. Mírně dramatické bylo, že se za celou tu dobu Gelina máma ani neukázala a netušila, že její byt prochází totální elektrickou generálkou. Jen ta otřískaná vana se sprchou nebyla pode jeho představ, radši by tam viděl sprchový kout. Ale ty momentálně nikdo mírně použité nevyhazoval.

Pak přišel Nováček mladší se svým kamarádem, majitelem jakési firmy na služby, mimo jiné i úklidové. Ráno odcházela Gela do školy z obvyklého čurbesu a když přišla odpoledne domů, nemohla byt poznat. Trochu vyděšeně se rozhlížela, co se to doma stalo. Všechno vysmejčené, že by se z podlahy dalo jíst, uklizené, okna umytá, nikde ani pavučinka. Pravda, neškodilo by vymalovat. Ale zase nemůžete hned chtít všechno. Zvlášť když je to dar. I na tomhle zcivilizování dělal tým dívek z ukrajiny skoro celé dopoledne. Pravda, těch co zde už žily pár let a věděly, že bez práce nejsou koláče ani doláče. A pak si přišel pro odměnu jejich šéf. Nováček mu samozřejmě nic neplatil, poskytovali si vzájemně služby. Ale Gela se musela pochlubit, jak jí to ve znovicírované koupeně sluší a protože pochopila, že pánům ani tak nejde o její čistotu, jako o vlastní proces umývání, trvala jí sprcha náležitě dlouho a na těch zajímavých místech jí to trvalo ještě o trochu dýl. No co. Vždyť jsou ve věku tatínků. Klukům ze třídy by se takhle nepředváděla.

„Hele, Nováčku, nemáš strach, že na nás někdo pošle policajty ?“ staral se kamarád, když se Gela odešla přioblíct. „Doufám, že už holce bylo patnáct, i když tak nevypadá.“ „Nejen že jí už bylo patnáct, ale pořád je poctivá panna. Tak jak bys nás chtěl obvinit z prznění mladistvých ?“ „Fakt panna ? A to jsi zkoušel jen tak prstem, nebo ses i podíval ?“ „Chceš se taky kouknout ?“ Muž nechtěl věřit svým uším. Panenskou blánu ještě v životě neviděl, i když jako mladý kluk jednu protrhl. Ale zvládl to jen tak pinďourem, úplně poslepu. 

„Gelo, moc se neoblíkej a pojď do kuchyně,“ volal na dívku Nováček. Přišla v docela feš prádle, růžové soupravě tenké nevypodložené podpsenky a stejných kalhotkách, obojí z darů minulého týdne. Nováček podložil na stůl deku, aby ji to nestudilo. „Sem si  lehni a roztáhni si kundičku. Kolega nechce věřit, že jsi ještě nenačatá panna.“ Neměla s předváděním blanky žádnou zkušenost a pokud si skoro zvykla na Nováčka, druhý cizí mužský jí dělal problém. Ale už tušila, že na světě nic není zadarmo. Ani sprcha s teplou vodou v koupelně, nebo léta pořádně neuklizený kvartýr. Tak roztáhla žlábek co to šlo a vystavila se oběma chlapům. „Počkej, to nestačí. Já ti trochu pomůžu, protože musíš roztáhnout hlavně dírku.“ Zvládl to oběma palci, až bylo opravdu vidět dovnitř. No, moc chytří z toho nebyli. Všechno bylo jemně růžové, tak Nováček strčil dovnitř prst, až se mu na něm zachytila opravdová panenská blanka. „Pokud si chceš sáhnout, tak neváhej, budeš tam teprve druhej mužskej na světě. První jsem byl já. Ale jenom prstem.“ „Myslíš, že bych mohl taky trochu ochutnat ? Takhle voňavá a vymydlená k tomu přímo vybízí.“ „Nedělej si násilí a klidně si lízni. Gela to jistě vydrží. Je trpělivá a určitě jí to není nepříjemné.“

No to byla pro Gelu lábuž. Pokud jí Nováčkovy prsty dělaly děsně dobře, tohle bylo ještě silnější. Nasátý poštěváček hrozil pocitovým výbuchem. Kdo ví, tohle by kluci určitě ještě neuměli. Rychle zapomněla, že by se měla stydět a nastavovala lízanou kundičku tak, aby bylo dráždění co nejlepší. Při svém nízkém věu pochopila, že tedy bude muset chodit řádně vyspechovaná a ve voňavém oblečení. Nováček jí k tomu řinesl nějaký gelový prací prostředek, po němž prádlo příjemně vonělo.

Od toho dne se návštěvy cizích pánů konaly častěji. Pak do jejího života zasáhla sociálka, protože máma byla dost těžký případ a skončila v protialkoholní léčebně. Pro Gelu to byla výhra, protože máma souhlasila s tím, aby Nováček starší byl ustanoven jejím opatrovníkem. Ovšem vlastní výkon práv měl na starosti Nováček mladší, kdo ví, jestli na to nemělo trochu vliv, že s příslušnou referentkou kdysi chodili do jedné třídy, a ten dívce odevzdával skoro celé sociální dávky, takže najednou byla zahrnuta neskutečným blahobytem. A přestaly jí chodit výhrůžky od dodavatelů elektriky a upomínky za nezaplacený  nájem. Pravidelná strava měla další příznivý dopad. Kromě toho, že neměla nikdy hlad, zčala přibírat. Lýtka i boky dostávaly příjemně ženské tvary a dokonce jí povyrostla i prsa. Což byl průšvih, protože jí přestávaly stačit po Žanetě zděděné stahovačky a slavnostně si šla koupit první opravdickou podprsenku velikosti A.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Zvrácená Terezadalší dívky
 
Sex po telefonu

Miluju v sexu všechno perverzní a vymykající se běžným zvyklostem. Budu ráda, když se se mnou podělíš o svoje nejúchylnejší a nejperverznější představy a společně je zrealizujeme. Chci zkusit všechno!

Rozdáme si to na
909 606 666
a po vyzvání zadej kód 18

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT TEREZA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Návštěva tchyně

  20. 2. 2016Jpepes

Jmenuji se Monika, je mi třicet pět let a se svým manželem Jaroslavem žiji tři roky v malém domku se zahradou a bazénem na okraji Prahy. Děti nemáme a z našich rodičů žije jen moje tchyně Jarmila. Je jí skoro šedesát. Vycházíme spolu velmi dobře, máme se rádi. Jednou v pátek večer tchyně zavolala, jestli může přijet na víkend. Nadšeně jsem souhlasila, protože manžel měl být ještě na služební cestě...  celá povídka...
Kategorie: Lesbičky, Prstění, Zralé ženy, Mix

Čili

  14. 7. 2016Bobr

Právě jsem dokončoval můj „majstrštyk“ , co jsme měli mít zítra k obědu, když se z koupelny ozvalo: „Prosím, podej mi čili!“ Právě jsem měl v ruce příslušnou kořenku a tak jsem odskočil, abych jí Anetě podal. Noóó, podal... Nasypal jsem jí na nataženou ruku řádnou dávku a řítil se zpět do kuchyně, aby se mi tam něco nespálilo. Pilně jsem míchal obsah kastrolu, když se z koupelny ozval hrozný jekot....  celá povídka...
Kategorie: Mix, Piss, Extrémy, BDSM

Osamělý poutník

  8. 7. 2012Neznámý autor

Jednou jsem četl nějakou povídku o osamělém poutníkovi, který chodí světem, občas se zastaví v nějaké vesnici, všichni lidi se jím nechají uhranout a kdo ví co, někde pomáhá, někde škodí. V té povídce se psalo, že se vždycky určitý čas po jeho odchodu narodí spousta dětí s podivným pohledem. Vyvodil jsem si z toho, že ten poutník využívá svých psychotických schopností taky k tomu, aby znásilňoval ženský,...  celá povídka...
Kategorie: Petting, Šukačky, Mix

Snaživí chlapci

  2. 8. 2023Skálinka

„ Jarino, dej si co chceš,“ řekla Johana kamarádce v cukrárně. „Já tě zvu.“ „Hele, ty jsi nějaká při penězích. To jste na zahradě našli zlatej poklad, nebo táta v práci povýšil ?“ „No s tím povýšením máš skoro pravdu. Ale kapesné mi zůstalo stejné. Ovšem kdo se stará …“  „Ty máš nějakou brigádu ?“ zvědavě pokračovala Jarina. „To bych potřebovala taky.“ „Brigádou bych to asi   nenazvala, ale tu a tam...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Orál, Grupáč, Šukačky