Erotické povídky

Autor povídky:

HDD

Kategorie:

Vloženo: 4. 1. 2024

Se spolužačkou ze základky

Ahoj, jmenuji se Zuzana. Nedávno jsem skončila základní školu. Do třídy se mnou chodila jedna spolužačka, jmenovala se Kristýna.

Kristýna byla menší než já, asi 155 cm, ale měla velká prsa, fakt krásná. Ve sprše jsem jí často pozorovala a všímala si, jak je Kristýna krásná.

Já měřím asi 175 cm a moje prsa jsou prý pěkná (co říkali kluci), ale mám je minimálně o číslo menší než Kristýna.

Po konci školního roku měla naše třída rozlučák, kde jsme byli já i Kristýna.

Na rozloučáku se pilo a bavili jsme se. V průběhu večera jsem se dostala ke Kristýně a bavily jsme se spolu, jak půjdeme na společnou střední, a jaké máme plány na prázdniny, atd ...

Pak jsme se dostaly k tomu, že jsme se ani jedna nelíbala s holkou a proč to nezkusit.

Kristýna mi zkusmo dala jednu pusu na tvář, a pak jednoduchou pusu na pusu. Podívaly jsme se na sebe s shodly se, že musíme zkusit větší pusu.

Zkusily jsme to znovu a tentokrát jsme zapojily jazyky. Nejdřív lehce, ale později jsme se regulérně líbaly. Cítila jsem její jazyk a oplácela jí to. Líbilo se mi to tolik, že jsem ji chytla okolo krku a hladila ve vlasech.

Po chvilce jsme přestaly a koukaly na sebe. Podle jejího výrazu se jí to také líbilo. Políbila jsem ji znovu a hladila jí po zádech. Sáhla jsem jí na její prsa a hladila je přes tričko. Ucítila jsem její ruku na svém hrudníku, přes tričko.

Za chvíli nás vyrušil nějaký zvuk, tak jsme přestaly a koukaly, co se děje. Blížili se spolužáci, musely jsme toho nechat.

Ale zeptala jsem se jí, jestli nechce přijít ke mně a přespat u mě příští víkend. Chtěla bych ochutnat její prsa a kundičku, taky bych chtěla cítit její mrštný jazýček u sebe.

Příští víkend jsem byla doma sama odpoledne. Rodiče byly na fotbale v sousední vesnici. A stejně v mém pokoji budeme mít s Kristýnou soukromí.

Kristýna přijela odpoledne, přivítala jsem ji a šli jsme do mého pokoje. Měla s sebou kabelku a říkala, že má pro mě překvapení.

Nalily jsme si sklenici vína a povídaly jsme si o tom posledním zážitku. Kristýna říkala, že na to ještě pořád myslí a vybavuje si ten pocit, když cítila můj jazyk ve své puse.

Zeptala jsem se jí, jestli mě nechce políbit. Okamžitě položila sklenici a políbila mě. Po chvilce jsme se přesunuly do postele a pokračovaly v líbání. Chutnala úžasně.

Svlékla mi triko a kalhoty, takže jsem byla ve spodním prádle. Já jsem jí to oplatila.

Dále mě líbala a položila u toho na postel. Přikázala mi, abych ležela jako připoutaná (neměly jsme pouta), že si mě chce užít. Poslechla jsem ji a ležela s rukama za hlavou.

Začala mě líbat na krku, líbala mi ušní lalůčky a postupovala níže. Sundala mi podprsenku s mojí pomocí a začala mi hladit a líbat prsa. To bylo úžasné, jak mi cucala a kousala bradavky. Vzrušovalo mě to hrozně moc, ale slíbila jsem jí, že budu jako připoutaná. Pořád mi líbala prsa a u toho mě začala hladit přes kalhotky na kundičce. Ooo… jak jsem začala téct a chtěla ji.

Začala mě líbat na bříšku, okolo pupíku a jela níž. Sundala mi kalhotky a já před ní ležela kompletně nahá. Naštěstí jsem byla připravena a oholila jsem se. Normálně bych se styděla, ale teď mi to už bylo jedno, chtěla jsem, aby mě vylízala.

Konečně sjela jazykem až dolů a políbila mi kundičku. Použila své prstíky a strčila mi jeden dovnitř, ale vzápětí přidala další. Prstila mě a u toho lízala. Moc jsem si užívala její mrštný jazýček. Nakonec mě dodělala jen pusou. Trochu jsem u toho křičela, jak to bylo silné, ale naštěstí jsme byly doma samy. Když jsem se uklidnila, políbila mě a já mohla cítit svou štávu z její pusy.

Pak jsem začala líbat já ji a povalila jsem ji na postel. Okamžitě jsem ji sundala podprsenku a kalhotky. Chtěla jsem si ji prohlédnout celou znovu a ve svojí posteli.

Líbala jsem ji a u toho hladila prsa, ta její velká prsa. Těšila jsem se na ně. Kousla jsem ji do ucha a do krku. Postoupila jsem níž a líbala jí krk, pak konečně ta prsa. Bradavky měla ztuhlé vzrušením. Líbala jsem je, cucala, kousala ji do nich … nádhera. Druhou rukou jsem ji začala hladit po bříšku a jela jsem s ní níž, až k jejímu klínu. Byla vyholená, až na malou čárku.

Dala jsem jí ještě pár pus na pupík a chystala jsem se poprvé ochutnat ženský klín. Strčila jsem dovnitř jen prstík a líbala ji u toho. Za chvíli jsem přidala druhý prstík a prstila ji pořádně. Vzdychala u toho a kroutila se. Když už to vypadalo, že to na ni jde, začala jsem ji lízat a dodělala jsem ji pusou.

Namočila jsem jeden prstík v její kundičce a strčila jí ho do pusy, ať se taky ochutná pořádně. Chvilku jsme se líbaly, a pak usnuly společně.

Když jsme se probudila, viděla jsem, jak vedle mě spí. Nádherná Kristýna se svými zrzavými vlasy a velkými prsy. Užívala jsem si pohled na ni. Za chvilku se probudila a koukala na mě. Políbily jsme se.

Řekla mi, že mi ukáže překvapení, které pro mě má. Šla ke kabelce a vytáhla připínací penis.

Koukala jsem na něj s pusou dokořán. Byl velký. Tušila jsem, že je větší, než mají normálně kluci.

Připnula si ho a chvíli mi s ním pózovala. Nádherná slečna s velkými prsy a velkým penisem. Stoupla si na postel a já si k ní klekla a zkusila ji kouřit. Do pusy se mi celý nevešel. Ale aspoň trošku. Tak jsem ji chvíli kouřila a ona se na mě dívala. Určitě ji to muselo vzrušovat.

Za chvilku si lehla ke mně a prstila mi kundičku a u toho mi povídala do ucha, jak mě připraví o panenství a vrazí to velké péro do mě. To šeptání do ucha a prstění způsobily, že jsem byla hodně vzrušená.

Lehla jsem si na záda a roztáhla nohy. Kristýna si lehla na mě a opatrně ho do mě zasouvala. Nejdříve to trošku bolelo, ale nebála jsem se, když ona byla u mě. Potom ho začala zasouvat a vyndavat, až mě regulérně šukala. Bylo to pro mě poprvé, tak jsem se brzy udělala.

Odepnula si připínací penis a dala ho mě. Já jsem si ho nasadila a stoupla si na postel. Kristýna si ke mně klekla a začala ho kouřit. Penis byl celý od mých šťáv. Dívala jsem se, jak jí celý penis mizí v puse, a jak si to vychutnává.

Druhou rukou si u toho hladila kundičku. Za chvíli mi řekla, že už to nevydrží, ať jdu do ní. Lehla si na záda a já na ni. Postupně jsem ho do ní zasouvala. Také o to přišla se mnou. Šukala jsem ji a ona u toho vzdychala.

Za chvíli mi mezi vzdechy řekla, ať si lehnu na záda já a ona půjde na mě. Poslechla jsem ji a ona na mě nasedla a narazila se na penis. Nade mnou se houpaly její prsa. Hladila jsem jí je a ona na mě skákala a narážela se na penis. Za chvíli se udělala a svezla se vedle mě.

Já jsem ještě zkusila kouřit penis od jejích šťáv, a pak jsme vedle sebe odpočívaly.

Shodly jsme se, že to zase tak hrozné není, mít sex s holkou. Obě jsme si to užily. Bylo to fakt nádherné, ta její prsa a čerstvá voňavá kundička …

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Vášnivá Veronikadalší dívky
 
Sex po telefonu

Pro někoho je zakázané ovoce cestování, pro jiného nevěra a pro někoho já. Jsem pro většinu mužů zakázané ovoce, protože když jsem je už jednou měla v posteli, nemohli si to vynachválit a chtěli pořád a znova. Hledám tedy někoho, kdo má zkušenosti a ví co od sexu a hrátek chce. Miluju análek a svoji prdelku mám vždycky připravenou na pořádnou akci! Nenech mě dlouho nadrženou čekat a zavolej.

Zavolej mi na
909 467 666
a po vyzvání zadej kód 50

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT VERONIKA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Znásilněný ženou

  30. 9. 2012Neznámý autor

Stalo se to jednoho odpoledne, spíš k večeru, když Marcel cvičil v posilovně a myslel, že už je tam sám. Dal si série na nohy, břicho a záda, potom pár shybů i jízdu na rotopedu. Zbývalo mu jít na bench, kvůli zranění už nějakou dobu činky nezvedal, a tak se chtěl přesvědčit, o kolik ztratil formu. Rozprostřel na lavičku ručník, zkontroloval zátěž na čince, lehl si do zpevněného lehu, pevně uchopil...  celá povídka...
Kategorie: Femdom, Šukačky, Znásilnění, Mix

Neodolatelné překvapení

  1. 4. 2013Neznámý autor

Nikdy jsem si nemyslel, že by se to mohlo stát, říká pětadvacetiletý Bedřich. Dívám se na něho a všímám si, jak se jeho tváře pomalu zbarvují do červena a oči mu nervózně běhají po místnosti. Je to statný zdravý chlap, jeho tělo je vymodelované pravidelnými návštěvami posilovny a jeho hlas je jako zvon. Má charisma. Něco z něho vyzařuje… je zatraceně sexy! Rty má plné a růžové, přímo k zulíbání. Oči...  celá povídka...
Kategorie: Orál, Trapasy, Petting, Mix

Sex z přinucení

  3. 11. 2020jentaknekdo

Před nedávnem jsem se dostal do situace, za kterou by většina mužů dala nevím co, jen kdyby se to přihodilo jim. Byla to bezpochyby ta nejsenzačnější věc, co jsem kdy vůbec zažil. Jsem šťastně ženatý, se dvěma dětmi a báječnou manželkou, která miluje téměř všechny formy sexu, mám dobrou práci, pěkný domov a skoro všecko, co si jen chlap může přát. S jedinou výjimkou, a tou je sousedova žena! Před...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Orál, Znásilnění, Šukačky

Honey Smartová

  13. 9. 2022jentaknekdo

Honey Smartová je moje skutečné jméno, věřte si tomu nebo ne. Mám ho v rodném listě. V den, kdy jsem se narodila, můj táta našel a vybral včelí strom a získal kbelík od sádla plný medu. Celý život mi kvůli tomu všichni říkali zlato. Moje zrzavé vlasy jsou přírodní, stejně jako všechno ostatní na mně. Všichni se mě vždycky ptají, jak jsem se stala děvkou? To je dobrá otázka. Musíte pochopit, že pocházím...  celá povídka...
Kategorie: Anál, Grupáč, Orál, Párty, Teen, Šukačky