Erotické povídky

Autor povídky:

Traveller

Kategorie:

Vloženo: 17. 2. 2024

Nadržená sexy ředitelka

Pípla mu Smska.

,, Potřebuju ošukat nebo se snad zblázním! Už to nevydržím! Teču celý den!!,,

Neznáme číslo!

,, prosím?,, odepsal

,, Hraniční 38, budova banky 36. patro, jediné dveře na patře,, přišla odpověď.

,,za 20 minut jsem tam,, odepsal

Taxík mu zastavil před bankou za 20 min. Někdo si z něho dělal prdel, tak proč si z něho neudělat prdel taky. Ochranka banky chtěla vědět kam jde, ale když jim řekl že 36. Patro tak ho nechali jít dál. Zvláštní.

Nastoupil do výtahu a zastavil na daném patře. Vypadalo to opuštěně. Nikde nikdo. Jen na konci chodby jedny dveře.

,, tak kdo si to z nás děla srandu,, pomyslel si, když přicházel ke dveřím.

Sáhl po klice a pomalu otevřel.

,, aaaaaa konečně!,, ozvalo se z místnosti.

Na druhé straně zrovna vstávala ze židle velice nádherná žena. Po tváři vypadala hrozně mládě, ale to nebylo to co ho zaujalo. Na sobě měla bílou halenku, která jen tak tak udržela co se skrývalo pod ní. Přes par rozepnutých knoflíků šlo vidět její obří prsa. Helenku měla zastrcenou v černé sukni, která byla spíš kratší než delší. Poslední část oblečení, kterou měla na sobě byly její boty na opravdu vysokém podpatku. Ty zvyraznovaly už tak dlouhé a opálené nohy!

Byl chvíli v tranzu z toho jakou ****** mel před sebou.

,, Na co čekáš? Pod sem!,, řekla mu, když zrovna obcházela stůl na který si sedla s nohama lehce od sebe.

Jeho pohled automaticky sklouzl do jejího klína. Její sukně byla tak krátká, že viděl její červené kalhotky a v ten moment ho už měl tvrdý jako kámen!

,, Na co koukáš? Do oči se mi divej!,, řekla rozkazovačným tónem! Když jeho oči vzhlédly do těch jejích, tak schválně roztahla svoje nohy o něco víc, aby zjistila jestli se znovu podívá dolů.

Nemohl se tomu ubránit! Tahle ženská věděla jak zamávat s chlapem. Oči mu sjely opět dolů, kde mohl rozeznat krajky a taky rýsující se kundičku.

,,takhle by to teda nešlo! Chlapečku!,, křikla, když si překřížila nohy.

,, Komu tady říkáte chlapečku?,, promluvil poprvé od té doby co vešel do místnosti.

Nevěděl vůbec co tady děla ani jak se tady dostal. Myslel si, že si z něho někdo děla srandu. Z té srandy se nakonec vyklubala tady tahle nadržená ředitelka, která si s nim prozatím dělala co chtěla.

,, Nechám ji při tom,, pomyslel si, protože moc dobře věděl, že než s ní skončí, tak bude prosit jako malá holka aby ji poradně vyšukal.

,, aaaa hele, chlapeček umí taky mluvit. A co ještě umíš? I něco tam s tím dole? Vypadá že chce ven!,, provokovala ho jejím sladkým, ale stále nadřízeným tónem.

,, ale…..,, chtěl říct, když se postavila a položila mu prst přes pusu, aby byl zticha.

Rukou mu sjela dolu a zmačkla takovou silou, že se mu podlomily kolena. Přiblížila se k němu a pošeptala.

,, Doufám, že něco vydržíš, protože jsem hrozně nadržená. Teď mám chuť ti ho kouřit. A jestli se mi uděláš do pusy tak jsi skončil! Rozumíš?,, zmačkla ho ještě víc! ,,Rozumíš?,,

,,A-a-ano,, odpověděl neslysně.

S tím si pomalu klekla na zem a jala se odepinat pásek od kalhot.

Díval se dolů na ní, jak mu stahuje kalhoty. Oči mu však zůstaly na jejím výstřihu. V ten moment zvedla oči a viděla kam se divá.

,, Líbí?,, zeptala se. Jednou rukou si odepla několik knoflíčků od halenky a on mohl vidět ty její obrovské prsa v červené krajkované podprsence snad o 2 čísla menší jak se derou ven!

Stál tam s otevřenou pusou a cukajícím penisem.

,, neboj… později se možná dočkáš, když budeš hodný.,, řekla, když mu stáhla trenky a její výraz byl hodně podobný tomu jaký měl on před chvíli. Přes kalhoty vypadal hodně velký, ale teď vypadal ještě větší! Přesně to potřebovala! O tomhle snila!

Vzala ho do ruky, aby se přesvědčila ze se ji to nezdá. Chtěla ho zmáčknout, ale byl tak tvrdý, jakoby v ruce držela železnou tyč.

Stále se na ní díval se shora, jak si ho prohlíží s otevřenou pusou.

,, tak chlapečku jo?,, pomyslel si.

Nenápadně ji dal ruce zezadu na hlavu a narazil si jí na penis. Vůbec ji nešetřil. S údivem se díval, jak mu skoro cely zmizel v její puse olemovanou červenou rtěnkou. Ta už jich pár musela mít, protože se často nestávalo, že by mu ho nějaká polkla tak lehce. Ikdyž stále ne celého. Malinko z ní vyjel a opět si ji narazil. Tentokrát prudčeji. Nezdálo se, že by se bránila. Její rudé rty klouzaly po jeho penisu čím dál rychleji. S každým přirazem se dostávaly blíž a blíž ke kořenu. Její pusa na to byla jako stvořená. Po chvíli šlo slyšet čím dál hlasitější mlaskání, jak se jí hromadily sliny v puse, které nemohla polknout. To ho vzrušovalo ještě víc. Evidentně nechtěla přestat, protože její ruce teď byly na jeho zadku a snažila se mu jít vstříc.

Chtěl vědět jestli je tak zkušená aby mu ho polkla celého. A vlastně mu byla úplně lhostejná. Sama si o to řekla, když ho sem pozvala. Ve vlasech ji udělal dva culíky, za které ji poradně chytil. Začal přirážet o malinko víc a víc , až ji začal šukat do pusy. Její rtěnka už nebyla tak upravena jako na začátku. Kolem pusy se jí objevovaly sliny, které zůstávaly po cele délce jeho penisu, když ho vytáhl, aby se připravil na další hluboký průnik. V ten moment měla možnost se poradně nadechnout a chtěla něco říct. On ji však na sebe znovu prudce narazil. V jejich očích viděl překvapeni, ale taky chtíč.

Cítila ten obrovský penis až v krku. Jak jí jeho žalud postupuje stále hlouběji s každým přirazem. Nemohla se ho nabažit. Ne že by se mohla moc hýbat, ale poslusně držela a nechala se šukat do pusy. Takovou kladu už viděla ale nikdy nic takového neměla v puse natož, aby se ho snažila do sebe dostat celého. Najednou prudce přirazil a její rty se zastavily o jeho kořen. Bože to byl pocit pro oba. Chvíli si ji tam přidržel a když ji ho pomalu vytahoval z pusy cítila jak ji koutkama úst tečou sliny na její prsa. Povolil stisk ve vlasech a nechal ji konečně se poradně nadechnout.

,,To jsi neměl dělat chlapečku!,, vykřikla na něho, když si utírala sliny z pusy, které ji ještě nestačily dopadnout na její prsa.

,,a proč ne?,, zeptal se jako by se nic nestalo.

,,To hned uvidíš!,, Postavila se před něj a rukou mu vjela do vlasů. Měl je dost dlouhé na to, aby ho za ně mohla pořádně chytnout. V očích měla obrovský chtíč. Udělala pár kroku zpět, takže musel jít za ní, jak ho stále držela pevně za vlasy. Narazila za sebou na stůl, na který si sedla. Za vlasy ho bolestně táhla dolů, až u toho sykl a roztáhla nohy!

,, Dívej se co jsi způsobil, když jsi mě šukal do pusy!,, oznámila mu a držela ho stále za hlavu přímo před jejíma roztaženýma nohama!

Docela ho to bolelo, ale za ten pohled to rozhodně stálo. Před sebou viděl ty krajkované červené kalhotky, které byly tak mokré, že se v nich rysovala celá její kundička.

Druhou rukou si je stáhla na stranu a přitáhla si jeho hlavu na tu mokrou kundičku!

,, a teď se o mi ní postarej!,, rozkázala mu.

,,aaaaaaanoooooo,, vykřikla hlasitě, když ji poprvé proliznul.

Bože ta byla mokrá! Nemusel skoro nic dělat, jak si ho už teď dvěma rukama přidržovala mezi svými stehny a kundičkou mu jezdila přes pusu.

,, jo jo, anoooo, to je ono. Jen pěkně drž.,, užívala si to.

,,Takhle nadržená jsem nebyla ani nepamatuju!! Poradně mi ji vylizej! Rozumíš?!,, křikla na něj dost hlasitě, když si ho znovu přitáhla za vlasy. Používala jeho jazyk jako hračku, až měl celou bradu a nos mokrý od jejich šťáv!

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Linda má ráda oráldalší dívky
 
Sex po telefonu

Miluju sex a hlavně orál. Musím to mít pořád. Strčím si ho do pusy a budu ti ho dráždit tak dlouho, dokud se na mě nevystříkáš. Pak si tě ještě pěkně ocumlám a slíznu sladkou odměnu.

Zašukáme si na
909 460 030
a po vyzvání zadej kód 29

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT LNDA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Letní bouřka

  6. 6. 2010Neznámý autor

Je teplý letní večer a venku řádí bouřka a leje jako z konve. Celý den bylo strašné dusno a nyní se to provalilo. Koukám na telku a venku stíhá jeden blesk druhý. Najednou někdo zabušil na dveře, tak vstanu a jdu se podívat, kdo se v tomto počasí vydal na procházku. Jak jsem otevřel dveře, vpadla mi dovnitř mladá žena, pověsila se mi na krk a se slovy, že se strašně bojí bouřky, se mě držela jak klíště....  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Zralé ženy, Mix, Prstění, Orál

Madam Selma

  9. 12. 2012Neznámý autor

Ozvalo se zazvonění zpoza dveří a já jsem netrpělivě čekala, až paní domu zareaguje na zvonek a přijde mi otevřít. Začínala mi být trošku zima, protože venku mrzlo a já na sobě měla jenom slabé černé punčošku čouhající z teplého kabátu. Konečně se dveře otevřely a prohlížela si mě velice krásná, až trochu strašidelná dáma. Spustila jsem: Dobrý den, já se jmenuji Julie a přišla jsem na vaši objednávku,...  celá povídka...
Kategorie: Femdom, Lesbičky, Zralé ženy, Prstění, Erotické pomůcky, Orál

Tři vášnivé noci

  10. 4. 2013Neznámý autor

Tři vášnivé noci po sobě, tři různé milenky. Každá jiná, ale spojovalo je to, že byly neskutečně žhavé a chtivé. Jedna z nich předem úplně neznámá. S každou jsem si užil takřka dokonalého sexu, přestože každá mi to dělala jinak a pokaždé jsem po prožité noci myslel, že už nikdy nemůžu přijít nic podobného. První noc jsem prožil se svou oficiální přítelkyní. Přijela ke mně na návštěvu a už ve dveřích...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Petting, Orál, Mix

Upoutaná k posteli

  23. 10. 2011Neznámý autor

Veronika procitla z lehkého spánku, protože ji brněla ruka. Chtěla s ní pohnout, ale během okamžiku se rozpomněla, že to nejde – byla totiž silnými provazy připoutaná k posteli. Za obě zápěstí, za oba kotníky a jeden popruh jí také vedl přes břicho a znemožňoval, aby sebou házela. Veronika se usmála. Ne, tohle nebyl žádný únos ani sexuální napadení. Tohle byla hra, kterou čas od času hráli se svým...  celá povídka...
Kategorie: Bondage, Piss, Orál, Šukačky, Mix