Erotické povídky

Autor povídky:

irvap

Kategorie:

Vloženo: 4. 12. 2023

Manželka se svým bratrem

Předmluva

Dle psychologů souvisí sexuální fetiš s nějakou obavou nebo problémem z dospívání. Na úrovni podvědomí se mozek snaží s tou obavou vyrovnat tak, že ho sexualizuje. Sexuální vzrušení pak umožňuje se obávanému tématu opakovaně vystavovat. Proto mají některé prostitutky v dospívání zkušenost se zneužíváním a sadisti nebo masochisti s bitím. Samozřejmě ty šrámy lze vyléčit, ale není to tak jednoduché, protože to není na úrovni vědomí ale v podvědomí.

Já jsem kandaulista a paroháč – fetiš, který souvisí s pocitem nedostatečné hodnoty.

Moje žena je coura – fetiš, který zřejmě souvisí s tím, že měla v dospívání sexuální zkušenost se zneužitím od bratra.

Povídka

Jsme tedy vcelku kompatibilní pár. Moje žena mě prakticky celý náš vztah s někým podvádí a mě to vzrušuje. Zásadně má se svými milenci sex bez prezervativu, aby si ho mohla pořádně užít. Nebere ani antikoncepci a ráda nechává své milence do sebe ejakulovat, když je to „jisté“. Výsledek je, že počala jedno dítě se svým milencem – to je ale na jiný příběh…

Relativně záhy v našem vztahu jsem se od ženy dozvěděl, že měla v dospívání sexuální zkušenost se svým bratrem. Sdíleli spolu jako náctiletí pokoj a žena spávala v krátké košilce bez kalhotek, alespoň do doby, než zjistila, co v noci její bratr dělá. Počkal, až usne a pak k ní přišel a studoval její vulvu, dotýkal se jí a lízal jí. Dělal to zřejmě opakovaně, protože žena má tvrdý spánek, ale toto s jistotou samozřejmě neví. Jednou se každopádně žena probudila a když zjistila, co její bratr dělá, zamrzla a bála se ho konfrontovat. Počkala, až dokončí to, co potřeboval dokončit a od té doby nosila už jen pyžamové kalhoty a pro jistotu i kalhotky.

Když mi to žena říkala, vypadala tak, že to je pro ni docela velké trauma. Mě to nicméně velmi vzrušovalo. Při sexu jsme se často bavili o tom, s kým mě podvádí, co spolu dělají nebo s kým by mě mohla podvádět. Jednou jsem zkusil při sexu, když byla hodně vzrušená, naťuknout téma jejího bratra a ta reakce mě překvapila. Strašně jí to vzrušilo – řvala, že chce, aby jí její bratr pořádně vyšukal. Jakmile jsem se ale o tom zmínil mimo sex, byla velmi podrážděná. Představovali jsme si tedy, jak to do ní její bratr rve jen při našem sexu a mimo sex jsme o tom nemluvili.

Po čase mi to přestalo stačit, a i jí to začalo nudit. Napadlo mě tedy nenápadně otestovat jejího bratra, s kterým se velmi dobře znám. Nechtěl jsem ho konfrontovat s tím, co provedl. Začal jsem mluvit o tom, že mě docela vzrušuje sex mezi sourozenci, ale že v realitě by to možná bylo jinak, protože sestru nemám a co si o tom myslí on. On na to reagoval tak, že má jen mladší sestru, ale že starší sestra by ho asi vzrušovala. Věděl jsem, že můžu pokračovat. Zmínil jsem se o tom, že k nám zřejmě chodí její milenec a že je zkusím natočit a že mu pak dám vědět, jak to dopadlo. Zaujalo ho to. Pak jsem se ho prostě jen zeptal, jestli to video chce vidět. Chtěl. Nezůstalo u toho, občasně jsem mu poslal pár fotek a video z našeho sexu. Jakmile zjistil, že to vzrušuje i mě, šel s barvou ven – jeho sestra ho hodně vzrušovala. Tu příhodu z dětství ale nikdy nezmínil a já taky ne.

Po čase jsem mu nabídl, že bych to mohl zařídit tak, aby nás viděl při sexu naživo. Souhlasil. Ženu jsem svlékl, spoutal, zavázal jí oči a řekl jí, že na chvíli odejdu a vrátím se s dalším mužem, který nás bude sledovat. Neprotestovala. Přišel jsem s jejím bratrem, který si sice nedovážil při našem sexu ani rozepnout kalhoty, ale jinak byl naprosto konsternován. Při dalším sexu, kdy jsem byl s ženou sám, jsem se ženy zeptal, jak moc by jí vzrušovalo, kdyby ten muž, co se na ní díval, byl její bratr. Jakmile jsem to zmínil, tak ztuhla a já to dál nerozváděl. Při dalším sexu ale s těmi fantaziemi přišla sama. Pozval jsem tedy znovu jejího bratra. Nevěděla, kdo tam je a já ji to nepotvrdil, ale ten risk, že to může být bratr, jí zřejmě hodně vzrušoval. Jakmile je zneužívána a nemůže s tím nic dělat, je vzrušením bez sebe. Jejího bratra to vzrušilo tentokrát tak, že už si sundal kalhoty a udělal se během pár sekund. Jakmile jeho vzrušení pominulo, byl z toho trochu přepadlý, ale po pár dnech chtěl přijít znovu. S ženou jsem se o tom mimo sex vůbec nebavil, vůbec o to nestála, nechtěla nic vědět. Při další návštěvě jsem ho už nechal ejakulovat na její prsa. To bylo pro ni potvrzení, že tam opravdu někdo je – pokud by to nebyl její bratr, nebylo by to pro ni s našimi zkušenostmi nic až tak zvláštního. Při sexu v soukromí jsem jí říkal, že to je opravdu její bratr a když jsme si o tom při sexu jen povídali, mohla se víc uvolnit, a to byly ty momenty, kdy byla vzrušená úplně nejvíc narozdíl od těch návštěv, kdy byla trochu nervózní.

Pak jsem mu nabídl, jestli si jí při další návštěvě nechce vzít. Nejprve odmítl. Pak ale změnil názor a řekl mi, že když se bude cítit, dá mi vědět. Proběhlo pár návštěv bez jeho zapojení až jednou nazrál a poklepal mi na rameno – to byl náš signál. Řekl jsem své ženě, že jí teď ojede její bratr. Zajímavé na tom bylo to, že se zde mísily fantazie, které často nedotáhneme do konce (žena nevěděla stoprocentně, že to je opravdu její bratr, i když jsem tak o něm mluvil – neustále měla zavázané oči) s reálnem (její bratr tam opravdu stál). Překvapivě odmítla, abych ho do ní pustil a pak mi řekla, že s tím chce přestat. Její bratr po tom odmítnutí po ní začal opravdu brutálně toužit a neustále mi hučel do hlavy, ať to nějak zařídím. Nebyl schopen jí dostat z hlavy. Nechtěl jsem ale jít proti její vůli.

Netrvalo ale dlouho a jeden večer, kdy jsme byli hodně opilí se mě zeptala, jestli jsem schopen na ten samý večer zajistit zase toho muže. Měla ovulaci a byla hodně v náladě (souložila předchozích pár dnů snad každý den a čím víc sexu má, tím víc ho potřebuje). Začal jsem jí souložit a až poté jí řekl, že se pokusím tedy zajistit jejího bratra. Jen se ušklíbla a řekla mi, že mi zakazuje do doby, než z ní bude bratromrdka, strkat do ní můj penis, že se mi to pak bude líbit jistě víc. Zavolal jsem mu a do doby, než přijel mě jen dráždila mrcha jedna. Pak jsem jí zase standardně spoutal a zavázal oči. Její bratr neváhal a okamžitě, jak jí tam viděl, si ji vzal. Ten pocit, když jsem viděl, jak jeho žalud postupně penetruje její vagínu a oba jsou tak vzrušení a napružení, byl k nezaplacení. Věděl, že nebere antikoncepci a že má ovulaci – při telefonátu jsem mu to nezapomněl zdůraznit. Nejde mu to ale dávat za vinu, ta čubka řvala, ať se do ní udělá, tak se udělal. Pak jsem na vlastní oči viděl to, co jen párkrát v pornu. Strčil to do ní bez dlouhého přerušování znovu, tentokrát do zadku a znovu se do ní po chvíli udělal (musel být strašně vzrušený). Zkoušel to i potřetí, to už ale nešlo, tak jí ho strčil alespoň do pusy a nechal se od ní očistit. Ta čubka byla tak vzrušena, že mu ještě vysála těch posledních pár kapek (mě nikdy nedovolila se vystříkat do její pusy – takže její bratr zvládl za jeden večer, co se mně nepovedlo za celý život). Pak mě nechala si jí vzít. Než jsem se ale udělal, tak mě její bratr odstrčil opět se ztopořeným penisem a strčil jí ho do pusy, chtěl to mít prostě zkompletované plnohodnotně. Nevěřícně jsem jen koukal. Vystříkal jí pusu, a tentokrát se sebral a odešel. Já jí zatím rozvázal a ona začala něco mumlat. Moc jsem ji nerozuměl a až po chvíli pochopil, že drží v puse stále tu dávku svého bratra. Pochopil jsem, že chce, abych si lehl na záda. Když jsem si lehl, vyplivla celý obsah z pusy na můj ztopořený penis se slovy, že jí poslouží sperma jejího bratra jako dobrý lubrikant pro svého manžela. Byla tak vymrdaná, tak plná spermatu a můj penis tak moc lubrikovaný jejími slinami a švagrovým spermatem, že jsem jí skoro necítil – bylo to jako ponořit penis do teplé vody. Byl jsem ale tak vzrušený, že mi nedělalo problém se brzy udělat a opět do ní. Zkoušel jsem ještě to, co její bratr, ale na to jsem neměl.

Šla se pak vysprchovat, dojela si do lékárny pro pohotovostní pilulku a nikdy už jsme to nezopakovali. Když jsem o tom zkoušel mluvit, důrazně a podrážděně mě vždy zastavila. Její bratr se dlouho neozval a kupodivu o tam už taky nikdy nemluvil a nikdy po mně už nic nechtěl. Já se začal zajímat o to, proč mě vzrušuje být paroháč a mou ženu být coura.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Roztoužená Venduladalší dívky
 
Sex po telefonu

Jsem žena v domácnosti a hledám nadrženého samce , co mi vymrdá duši z těla. Mám ráda tvrdý sex, oboustranný orálek, ale ze všeho nejvíc zbožňuji anál. Můj pevný zadeček se už nemůže dočkat na dávku tvého semene. To mě rajcuje nejvíc, tak se mi ozvi a krásně si to rozdáme.

Zavolej mi na
909 460 030
a po vyzvání zadej kód 27

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT VENDULA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Kamarádka

  19. 6. 2009Neznámý autor

Měl jsem docela blbou náladu a tak jsem se chtěl trošku rozptýlit návštěvou u někoho ze známých. K Pavle vždy zajdu na kus řeči rád. Známe se už dlouhá léta a tak, když některého z nás něco tíží, nijak se nerozpakujeme to jeden druhému vyklopit. Problémy prostě jsou a budou, někdy se stačí z nich jen vykecat.
Přišla mi otevřít oblečená v upnutých domácích tepláčcích a mírně odrbaném tričku. Oba kousky...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Mix, Zralé ženy

Odveta za parohy

  29. 12. 2020jentaknekdo

Měl jsem právě po promoci po studiu informatiky na pražské ČVUT. Bohužel na malém městě, kde jsem prožil většinu svého života, pracovní místa v tomto speciálním oboru tehdy skoro neexistovala. Musel jsem proto jít někam, kde bylo víc příležitostí najít si zaměstnání. Měl jsem v nedalekém krajském městě bratrance, tak jsem mu zavolal. Vysvětlil jsem mu svůj problém, že bych potřeboval někde bydlet,...  celá povídka...
Kategorie: Anál, Orál, První sex, Spanking, Znásilnění

Petřiny nožky

  10. 4. 2009Neznámý autor

Jako mlaďoši jsme jezdívali na čundry a stanovat přes léto skoro každý víkend. V třiceti už člověk trochu zpohodlní, ale jednou jsme se na nějaké oslavě sešli celá bývalá parta a řekli si, že zavzpomínáme na staré časy a vyrazíme někam k přehradě.
Nakonec nás vyrazilo asi deset. Teď už většinou všechno manželské páry. Podařená sestava. Tábořilo se, popíjelo, grilovalo, veselilo. Dívky, nyní už vlastně...  celá povídka...
Kategorie: fetish, Fetish, Šukačky

Párty u Dinči

  29. 6. 2010Neznámý autor

Celá udýchaná jsem zazvonila u Dinčiných dveří ve třetím patře.Ani jsem nečekala na výtah, protože jsem už měla zpoždění ohledně ještě rychlovky s Kájou. „To je dost, že už jdeš, myslela jsem, že mne necháš ve štychu“ pravila Dinča, když mi otevřela. „Jak bych Ti mohla nechat oba ocasy jen pro Tvoji píču, to bych asi nepřenesla přes srdce“ jsem jí se smíchem odpověděla. Šla jsem za ní do obýváku, kde...  celá povídka...
Kategorie: mix, Bisex, Lesbičky, Párty, Grupáč, Šukačky, Anál, Orál